S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

jumpa si dea ..
Sunday, 11 September 2011 ? 1 ROTI KOPI ?
assalamualaikum korang :)

hari ny , 11.9.11 aku jumpa dy lagiii :)

semalam pon aku jumpa dy . kire nye due hari dah lahh :)

wahhhh , epy gila kauuu ! 

ingt senang ke mau jumpe dy . 

ohhh ! gilak susah , biasa lahh . aku kan ssh nk kua :)

:))) 

asyk snyum snyum saje akuh ariny .

biasalahh . bahagiaaaa :))

hahah , poyo je kauu minah ! hoho :)

ape lagi nak cakap . . ?

ohhh . okay . dy sangt sweet ohh td .

haha , dy mmg sweet :)

sayang gile kat kau laaa zubirr <3

kau sorg jee ak ade tw takk . org laen aku tak pandang .

okay .

too muhamad zubir ...

kau jgn penah tggl kan aku sorg sorg .

sebab aku perlukan kau .

aku syg kau sangat2 . kau dengan keluarga aku je yg aku ade .

kalau korang xde , maty lah akuuu !

nnty bila kau da pegi poli , kau jgn lupakan aku .

aku tetap syg kan kau :)

iloveyousomuchmuhamadzubir<3

mmmuuaaaahhhhhhh ! <3

okay , aku dah habis poyo dah . hahah .

bagi korang yg xsuke bace blog aku ny . dah2 . xyah nk kutok :)

kalau nak ckp poyo , lbh baik kau diam saje :)

sebab suke aku lah nk post ape pon :) 

dah blog aku , ske haty aku lah :)

byebye .

salam ~


<3

:))







Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post