S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

berasa tidak puas haty --'
Monday, 10 October 2011 ? 0 ROTI KOPI ?

asalamualaikum ..

okayyy hari ny mmg hary yg besh sbb PMR  dah berambos dri hdup aku .

tapy laen mslh pulak tmbul . *haduiii ..

ade lah sorg hambe Allah ny , remove aku dekad fb dy .

then aku pelik lah , knape tibe tibe je .

aku taw dy remove pon sebab myra yg bgthu dekad aku .

aku pon on la fb . kot la myra tpu ke , 

tengok tegok .

mmg betul pon . aku juz nak TNYA je knape dy remove aku kan .

aku pon saje saje lah sent mcj kat dy (gne fb )

pade mule nye . aku ingat mybe laaa dy tkot aku bgthu mak dy ke .

sebab yela , skrg kan lau budak2 cpl , depe xgtaw mak bpak .

aku tak taw la plak dy seorg yg jujur dan mak dy tw pasal dy da ade bf kan .

mcj tu aku rase aku x pon mngugut dy . btl x ?

dy bls pon . ayt dy cm panas jee . tah knape kann..

lepas tu dy ckp ....yeah .fyi ,kte buang kamu dari friend list sbb kamu tu stalk fb kte .then ,add kawan kte 

semua kan .

okayy , ayat dy tu mmbuatkan aku rasa pelik .

aku add mmbe dy ? ohh men !

sape2 ? budak2 convnt jugak ke ?

alaaa . aku budak sys ke yg aku xleh add depe ?

ingt fb ny kau pnye sorg ke haaa ?

HAK INDIVIDU okehhh ! :)

yg sal ny aku xkesah sgt la .

yg aku panas tu , dy kecoh2 cte at mmbe dy .

siap ckp aku UGUT dy lagi tu . 

budaknye pndai , tp xleyh pk ke ?

aku rasa ayt dlm mcj kte tu . ok  je . 

kau yang pnas2 kann . 

aku da mintak maaf da kat kau . tp tu hak kau lah kan . 

aku mnx maaf pon mybe kau xsuke care aku .

aku malas nk gdo2 . lgipon kau ats aku . 

aku hormat kau . kau pon kne hormat aku jugak .

aku updte blog ny sbb aku rasa tak puas haty. tu je .

and and and 

kau pon jiran aku . aku xsuke jd cmny .








# aku xpenah nk buruk2 kan kau . and aku tak ugut kau pon . 



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post