S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

hidup berjiran :)
Tuesday, 11 October 2011 ? 0 ROTI KOPI ?
hye hye and assalamualaikum :)

tajuk pade hary ni ialah hidup berjiran . 

okayy , aku syg kat semua jiran2 aku :) syg sesgt .

aku mlas lah nak gdo2 , 

bukan dpt ape ponnn . tapi kau tu mmbuatkan aku rasa nak ngamok .

tak pe lahh. aku maaf kan kau la yer .

kite kosong kosong . 

tiada kutuk mngutuk or ape ape saje lahh . 

bukan ape , kita masing2 dah besar and suda matang .

boleh pkir semua tu kan ?

cuma satu je , kau jgn nak mulakan dlu . 

kalau kau stop , aku pon akn stop . mcm aku ckp td .

0-0 okay .

aku mintak maaf semua salah aku , okay bye .


:) aman je kan jiran cmny :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post