S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

kini dea berubah . . .
Monday, 31 October 2011 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum yuuu alll !
dulu , sblom dy rapat dengan sorang ny . dy suke kongsi cite dy dekad akuu . 
aku tak kesah pon kalau dy nak rapat dengan org laen . aku tade hak pon .
tapi perubahan dy gile ahh . nampak sangat ! aku bukan ape , aku juz terasa saje ! taun ni je pon kite knl and rapat . duluuu tade rahsia pon kan , tapi sekarang :) 
lagi pon , budak yang ko rapat sekarang ny , mmg baik and pandai simpan rhsiaaaaa , dulu pon aku suka jugak cite masalah aku dekad dy , nak story dekad dy pon mmg besh sbb dy faham kita , mmg susah nak dpt kawan mcm dy . tapi fikir lah kawan , kalau nak cite pon jgn la depan aku :) tak pk ke yg aku terasa ? 
btw , aku mmg senang kawan dengan kau , and kau sangat sempoi orgnyeee ! aku bukan marah kau pon , tapi cuma terasa saja :)  and aku btui2 tak kesah ko nak kawan dengan sape ( AKU BUKAN LESBIAN OKAY ! ) aku nak mcm dulu , tiada pergaduhan , tiada rahsia , tiada kutuk mengutuk :) 
ayat kau buat aku saket haty and smpai skrg aku ingat lagi ayt tu :)


" rina keluar dengan kita , sume benda dy dah tahu " 

beb :)  aku skrg dah tanak peduli ape ape lagi dahh , sebab aku dah malas nak amek taw .
daripade aku sket haty lebih baik aku diam diam saje kannn :) and kalau kau bace post aku ny sure kau cpt2 call dy and story dekad dy kann :)  aku taw tu , pekara biasaaa :)))
aku nakk , kalau boleh laaaa kan . aku nak perangai kau yg dulu :) 


# AKU BUKAN LESBIAN TAPI AKU CUMA LUAH KAN APE YG AKU RASA :)
KALAU KORANG PK BUKAN2 , P MAMPUIHH KAT HAMPA LA :)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post