S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

pelbagai ragam :)
Thursday, 17 November 2011 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum :)
hai hai hai . pade 15/11/11 kteowg ade jamuan kelas :) 
sumpah besh giler ! mcm2 perangai ade , lagi pun , jamuan ny berbezaa gilaa dri taun lepas , taun lps cm ampeh je ! tp taun ny , mmg aku xkan lupa kann :) and yang paling penting , aku suka plak bergambar pade ary tu , HAHA :)) taun ny last gn sahabat terhebat akuu , SHANA . mybe taun depan dy dah pindah :( sumpahh , aku akan rindu dy , lynn , myra pulak x sure lagi , hurmmm , aku dgn mimi saje . korang3 , stay laa cnvnt , tak sian at aku ke haaaa :( ary selasa tu , mmg best lepak dengan korg . dah la , mls nk taep pnjang2 , tgk jela gmbaaa :)













































abeh tgk dah ? bnyak kan , haha , okay , aku juz nk cakap 
AKU SAYANG MEREKA <3





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post