S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

balek lahh :'(
Monday, 19 December 2011 ? 0 ROTI KOPI ?
hai ..
wahhh happy nye korang yehh . bagus lahh , teruskn lah happy tu yek *mrepekk
korang tahu tak aku dah dua harii menangis :') tak tahu kannn ..
okay , aku sedeh sebab dah dua hari dy jauh dengan akuu .. aku tak taw lahh ,
bila aku teringat pasal dy , beria air mata aku nie kua .. tengok gambar aku dengan dy ,
hummm , tak payah cakap lah kan , dah tentu2 aku nanges :') tengok ! kan dah nges nie !

awakkkkk :'( balek lahhh , tak kesian kee at saye nieee ! saya rindu awak tahu takk .
naik gila saya ! hurmm , bila saya tengok gambar kite , sedeh je wakk :'(
dulu , setiap masa kita msg kan wakk , kat mana mana pon , kita tetap msg kannn :')
time saya boleh kua , kita mesti jumpa kannn :')
tapi , sekaranggg , semuanya dah berubahhh :'( kita jarang msg , call .
jumpa jangan cakap lah kannn . sya rindukan awk . saya nges je taw takk ,
bila awak call saya , air mata saya ttbe je kua wakk :'(
berbeza gila dah sekarang . memang terasa yang awak dah jauh dengan syaaaa !
awakkkk , T__T
bila saya naek kereta , saya teringat yang awak bawak saya pergi jln2 :') .
 saya rasa nak nges jee time tu . tapi saya tahannn ,
awak balek la yehh , saya tunggu awakk :')
iloveyousomuch!
rindu time nie wakk :')
imissyousayang !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post