S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

:')
Sunday, 1 January 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum and selamat pagiii .

sayanggg :') happy anniversary kita yang ke satu tahun sepuluh bulan sayang ..
awakk , saya nak cakap something boleh ? sebenarnyaa , saya sedeh sgt wakk ..
happy pon ade ..lantak awak la nk cakap saya gila ke ape ke , yang penting !
SAYA RINDU AWAK ! ermm , awak dapat baca tak ape saya taep tu ?
yeah , memang saya rindu awakkk :') saya rindu awak lebih awak rindu saya sbnanye ,
nak tahu knape ? sebab sekarang sume nye dah lain , nak tahu ape yg lain ?
sekarang kita jauh sgt wak , kita tak mcm dulu .. dulu kita salu jumpa wak :'(
sekarang ? ape dah jadi dengan sekarang ? sumpah saya sedeh sangat sangat wak ,
memang saya tahu sekarang awak bz , masa awak tu da tak brapa nak ada lagii untuk saya kan .

sayang , saya nak jugak awak tahu yang saya pon nakkk sgt jumpa awak !
gila ke tanak jumpa ? erm , saya nak minta maaf , sebab dah dua kali awak balik ,
sebab nak jumpa saya kann , kan kan . tapi................ kite tak dapat nak jumpaaa :(
sume ade sebab knape kita tak dapat jumpa sayang :'( awak tahu kan sebab ape ......
banyak kali saya terangkan dekat awak , saya tahu awak terasa , kecewa , sakit hati ..
saya faham perasaan awak , tapi .. itu sume bukan kehendak saya :(

sayang , tak kan setiap kali awak balik , awak nk layan saya mcm nie ?
awak tak kesian dekat saya ? percaya lah wak , saya tak nak mcm nie ,
kenapa lahhh sume ni trjadi sekarang ? knape time awak jauh mcm nie , bnda ni jadi ?
KENAPA !!!!!!!! hurmmm . boleh jd gila saya ,

awak tahu kan saya sayang awak ? wak tahu kan ?
awak tahu kan nie sume bukan khndak saya ?
awak tahu kan yg ni bukan salah saya ?

saya betul2 rindu kan awak , I MISS YOU SO MUCH !
jujur saya cakap , ulangtahun kita kali ni menyedih kan ,,
saya minta maaf dan saya sayang awak :')

I LOVE YOU MUHAMAD ZUBIR AND I MISS YOU !  :*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post