S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

Monday, 2 January 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
salam n hai ,
okay , sekarang ni aku rasa panas sesgt ! sebab :) sebab kau lah sayang .
kau seda tak kita dah lama kawan ? kenapa nak salahkn kiteorg ?
kau nak cakap kiteorg tak nk cite msalah kat kau ?
sayang , kau jauh ,,, fine fon ade kan ? okay , yes mmg fon ade .
tapi aku ni , memang terasa dengan kau , dah lama dah punn , tapi aku diam je beb .
kau nak tahu ape yg aku terasa ? aku bagitahu yer , aku terasa dengan kau sebab masalah
kau pun kau tak cite dekad aku :) kalau aku tahu masalah kau pon , sure dari mulut org lain kan ?

sorry lah weyh , hati aku ni lagi lagi lagi sakit ! kau updte status kau mcm2 , ade kiteorg buat cmtu ?
kau nk salahkn kiteorg sebab tak msg kau ? kau ade nk mcj kiteorg dulu ? ade ?
TAK ADA weyh , tak de , kalau kau nak tahu , aku duk anta msg dekat mmbe2 len , tanya ,
"dy ade msg ko tak ? " sume aku tanya , and kau nk tahu , kekdg , aku buat muka tak malu ,
aku anta IM chat dekad mmbe2 lame kau tu , aku tnya psal kau , ade tak ko mcj depe , mcm2 sayang ,
sebab aku amik berat pasal kau , kau faham tak nie ?

aku , mimi sedeh kau tahu ? duk tnya knape la dgn kau , pelik kau tahu ..
last day skola , kite sume beria bncang nak tlg mimi , nak jumpa ,
kau lah sorg yang beria sgt nak tlg , tapi , ape dah jadi .. nak dekad bukak skola dah ,
ade ko tolong mimi ? ade ke syg ? aku nie , bukan la hari2 tapi selalu jugak pegi uma dy ,
kau ? yes , jwapan kau aku dah tahu , JAUH kan ?
:)

time skola , aku beria pjuk kau , jgn lah pindah , jgn lah pindah . sebab ape kau taw ,
sebab bg aku , kau la kwan paling best , otak kau gile2 mcm kiteorg , ko senang masuk .
aku sayang kawan2 aku , tapi knape jd cmni ?
kau cakap kau nak pndah kan ? bulan satu kan ? okay , pergi la beb ,
aku tak kan halang kau lagi , itu kputusan kau , hak kau ,
kalau tu yang kau nak , buat lah myra :')
dah tade guna lagi aku nk pksa kau stay convnt ,
mybe kau pon tak suka kawan gn kiteorg kan ?
mybe kau anggp kiteorg kawan yang tak guna kan ?
mybe kau ingt kiteorg xingt at kau kan ?
kau pk lah ape kau suka . aku tak boleh nk buat ape2 lagi dah .
yang aku tahu , aku sayang semua kawan aku ,

NOR SHAMIRA SHAFIQAH (sory klau silap eja )
NURUL ASMIMI
NUR DYANA MAZLIN
SHANA

AKU SAYANG KORANG :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post