S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

sekolah ouh sekolah
Friday, 6 January 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
salam anda semuaaa :)
hari ni hari ke tigaa dah aku sekolah . okay , idak ler smngat mana -,-

hari first , datang2 sekolah , nmpk ramai gilaaa bebudak ! menakotkannnn !
orang pertama aku tuju ialah SHANA , dy datang awalll , lamaa tak jumpa dy , besaa da
anak mak :) lepas tu nurul asmimi , lepastu myra , and lepastu dyna mazlin .

hari keduaa . ada orntasi untuk form4 , kay , sangat lah bosan :(
dengan dduk brapa jam nye , kebas bontot aku !
lepas tu , cikgu cakap , lepas rehad teros naik kelas and amek buku .
oh lupa , rehad sekarang pkul 1045 yer and ianya sangat lah lambat !!
rehad same ngan "kakak2" form5 plak tu , abeh aku tade tempat nak makan .
depe kebassssss . fine , saked haty . so aku gn mmbe2 aku mkn lah dekad mne yg kosong .
oh ya , pasal amek buku , kelas aku tak amek pon buku ari tu ,
tah sebab ape , mcm apa jaaaa , dah la time tu beg kosong kannn ,
eh eh , guru kelas aku cik aini :)))) suka suka suka !

hari ketigaa , oh hari ni la kan . pepagi seperti biasaaa , perhimpunan la kan .
cikgu disiplin aku tu ape lagi , duk cakap lah pasal peraturan2 d skola .
okay , ianya sangat panjang :) dan kami sangat bosan mndgrnyeee ,
lepas tu , naik2 kelas , cikgu aini masuk , and dy suh beberapa org amek buku dkt blik SPBT .
naseb la buku2 suma cun2 lagi kan , aku ape lagi , pilih jelaaaa . dapat2 buku jaaa ,
fulamekkkk , banyak gilaaa ! ada 17 kotttt , dah la harini buku tuleh bnyak kne bawak ,
faham tak mcm mna keadaan aku ? hayoyoooo , terpaksa lah mnyumbat setngah buku .
bila galas ja beg , uiyohhh , rasa nak tumbang jaaaaa , dgn pgg lagi buku ,
so lps agak slesa dgn keadaan tu , aku , mimi , myra , lin pon berjalan lahhh .
pergi bawahh kan , time dekad kop , aku bru tringt somethinggg , and aku pon pndang mmbe aku .
lalu berkata "weyh , helmet aku " . tettttttttttttttttttttttttt .............. mmbe aku punya la bisinggggg .
lex beg dkt tngga , tetibaa , lin "bia la aku amek *muka tak ikhlas " see see ! baik takk kawan sayaaaa :) baik kan kan .
ouh lin , terima kaseh bnyak2 , sebab kau snggup la kan nek turun tangga skola yg baruuu tu ,
sayang kau doeeee !

aku pon amek la beg , buku , and hlmet akuuu , nk turun la , kua skola ,
ttbe ada la snior kita nieee , cuit cuit pulekkk .alang2 dy ade , ape lagi .
teros jerit pggl dy , haha , dy pon dtg lerrrr , dengan selamber kucing nye aku suruh dy bwk hlmet aku .
and yang bgus nyeeeee , dy tolong okay !!!!! baik tak baik tak ? tu la kau , cuit kita lagi .
tak pasal2 kne tolong , haha , so kiteowg pon pegi la at tngga tuuu , tnggu mama aku ,
dy pon ade , alaa snior kita tu , dy teman , wahh baik lagi,, sembang2 lah dengan dy kan ,
bila mama smpai , dy pon ikot g at kete , buh hlmet sume tu , siap hai at mama aku lagii .
hahaha . ehem ehem , untuk mu , terima kaseh yee awokk , tolong kitaaa , klau km tade ,
patah ler tgn kite ni haaaaa , ni pon nga lngoh2 , maseh yer :)))


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post