S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

campur tolak bahagi darab = semua ada
Sunday, 12 February 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum anda semuaaa . anda sehat ? takkkk ?! k pegi la sepital .
kay , blog aku , perghh bersawang dahhhhhh ! bukan apee , saya ni malas nak update :p
kalau time rajin , rasa satu hari tu nak updte duatiga kali jaa kan :D
bila malas , err esok la esok lahhh , tak ke mana ponnn .

okay anak2 / adik2 esok sekola tahuu , SEKOLAH ! and and and .
esok ada PERHIMPUNAN yewwww ! sangat lahh malas . knape esok isnin ?
nape tak jumaat keeee , kay da melampau tuuu :p
dannn yang pentinggg , esok ! ada MATH ! tettttttttttttttttttttttttttt !

cikgu cikguuu :( buku math3 saya entah mana saya letakkk . dalam beg tade ,
lam lemari pon tade , merata la saya cari , tapi tetap tak jumpaaa .
cikgu jgn marah saya okayyy , ckgu an cunnnn ! :*
oh btw , ckgu math saya sangat comey ! <----- xperlu kan ? k xperlu :D

tekak aku dari kemarin tak elok2 lagi , so boleh x minta cuti esok ?
hurey hurey lah kalau boleh kannn , KALAU BOLEH :p
baju , tudung , kain , beg , buku , kasut , stokin semua dah beres !
tnggu esok ja , hari ni aku semangat iron bju :D mama pon terkejut ,
k mama , anak mama dah berubah , dah berubah maaa , tolong terima yg anak mama da rajin !

kakak aku suruh kjut an dy pkul 11 , see skrg pkul brapa . cepat la tgk jam !
k aku malas nak kjut :D bia jela adk dy sorg tu kjut kannn ,
weyhhh ! call la bnyak banyak banyak banyak kali ! seronok tgk dy "tekan merah" tuuuu .
kay sgt kejammmm , peace yooo :D *akutahuakukenennti:)

okay , sangat seronok sebab kelua main bdmntonnn . sangat best lah .
mcm org gila pon adeee ! kbye

pasal si dea . ewahhh :* you , hari ni bape bnyk kite msg youuu .
haha okay boleh kiraaa , satu dua tigaaa , ehhh satuuu dua ja kotttttt .
kotttt la kott :D hahah , sebab dy tade kedit , ouhhh xde kdt ye banggg .
kkk i faham youuuuu .

hari ni sangat best lagi best , macam macam ada kan , okbye
:*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post