S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

funfair ouhhh !
Monday, 20 February 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
salam and hai hai hai yuu all :D
okay semuaaa , aku nak setori pasal aku g funfair dekat dekat sinii :D
sangat best  okayyyy ! ouh , gempak jgn di lupakan . besa pon besa . haha .
ok jangan merepek , sebnanye aku nak citer sal benda niiii 
                          


okay tolong cakap benda ni COMEY !
aku suka gilaaaa benda alah nie , suka suka suka , sebab dy gemok ,
and and and sangat comey !

time dekat funfair , aku pegi dengan khairus syazana , syaidatul , fitrah adhlin :) 
naik kereta yang comey tuuu , haha :D
pegi malam , tujuan utama nak pegi beli beger , si keros la ajak g fnfair , 
so pegi lahhhh , 

aku tengok banyak gilaaaaaaaaaaaaaa benda alah tu okay ! banyak sangat ! sangat2 lah !
aku gtaw lah dekat dy , aku nak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! dy cakap "okay , org try dapat kan :) "
aku ponnnn , senyum jelah kannn . banyak benda kiteowg main .
ttbe dy nak main dart , ala kne kat A tuu , haha .
dy main punya main , pakcik tu kira dapat bape A .
kira punya kira kena EMPAT A okayyy , kiteowg pon tgk la bnde ape laaa klau dapat 
4 A TUUU kannnn ,

TENGOK TENGOK !

:) :) :) :) :))))
paham tak perasaan aku time tu ? yang tak tahan , dy yang gila sukaaa !
hahahaha , terlompat lompat dy time nak balik , 
bangga sbb berjaya dapatkan ape yg aku nak kottt :p 
kan wak kan , hahaha , kay perasan !

nampak tak ape aku tuleh tu ? TAKKK ? 
k aku gtaw eaaaa , 

" terima kaseh wak , I LOVE YOU =) "

kita suka sangat wak , walaupon bnde nye kecik , tapi awak berusaha jugak 
nak dapatkan bnda ni kan :') orang dapat tgk awak aritu ,
siap baca doa lagi kan , haha , kdiam :p
lagi sekali , terima kasih sebab bagi org benda ni .
:)

#gunapurplesebabtuwarnakesukaanawakkan:')

* oh oh oh lupaaa , lagi satu , time men DART  tu , sonok2 tgk kakak aku men , 
ttbe syaidatul dengan slmba nya amek and terus baling ! aku cm x caye jee dy nak main kan .
SEKALI hambekkk kau , 
sian bear tu , dy xde salah pape pon , npe kau baling dkt dy syai ? 
lepas tu ape salah lantai tu yg kau nak bg dy trpacak dkt situ ?
hahahah , maseh wat aku epy , HAHA , okbye



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post