S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

awakkk ! happy bedayyy :D
Thursday, 22 March 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum :) koranggg ! arini beday sahabat saya lahhh ! alaaaa dy lahh , budak momeymomey kite tu !
kenal tak ? tak ? errr -.-

ohh hai NURUL ASMIMI :* ! ehh awak , post ni untuk awak tahuuu , yelaa sebab beday awak kan :D
sayanggg, happy birthday sayanggg ! awak dah tua , seda tak tu ? k sure tak kan , kau kan selalu perasan
mudaa :p okay , mimiyyy , kau tahu kan kau SAHABAT aku ? kay aku sayang kau sangt2 lahh ,
kite rapat time tingkatansatu lagi kan , okay smpai skrg , tgk ! lama kan kite kenal ?
okay jd kawan kau sgt la best , k dah , xnk lebih lebih , krggg xpasal pasal je kembang , HAHA .
hadiah ? kay seperti dlm msg yg aku bg tu , kopok leko jela okay ? alaaa ok jelaaa !
heee , nnti aku beli ea , sekarang duit tade la :( kesian x ? alaaa kesian laaaaa ,
akhir kata , saya sayang awk nurul asmimi <3

aku sayang budak nie :*
kbye


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post