S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

terasa ? saya dah besar !
Thursday, 1 March 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
salam .

"hye hye hye ! kite makin lama makin tuaaa , jadi seda la diri tu okay rina kamalia !
benda kecik ja puns kannn . so buat apa kau nak terasa , masalah la kau ni . "




orang selalu fikir macam tu kan , tapi sedar tak kita ni manusia ? ada hati dan perasaan ? 
tak kira benda tu kecik ataupun besa , x salah kalau kita terasa , sebab kita MANUSIA !
mungkin bagi kau , kau juz main main , tapi kau fikir tak setiap apa yang kau cakap tu mmbuatkan
orang lain terasa ? yer yer , aku pon tak la baik mana , tapi aku taklah smpai nak cakap cm tu .
aku tak marah , tapi aku juz terasa je , aku ni susah nak marah dengan org yang aku sayang ni
tapi jgn la melampau sgt , 


time nak balik tadi , kau dah tahu aku terasa dgn kau , kau tak reti reti la nak jumpa aku , minta maaf .
sbnanye aku tnggu jugak , and kalau kau datang dekat aku minta maaf semua tu , mybe aku boleh 
okay balik , tapi ... bunyi loceng , simpan semua barang , kau belah gitu je kan :') 
bertambah tambah terasa aku dekat kau sayanggg :') 


sampai uma , aku pk2 balik , kite kawan dah lama , xkan benda kecik ni aku nak terasa sampai mcm ni kan .
aku pon mengalah lah , aku anta msg dekat kau , and aku yang minta maaf dekat kauuu , aku ok .
aku yang msg kau MINTA MAAF , punya panjang aku bg , kau x balas pon kannn ,
sumpah aku x faham , skrg sape yg patot marah ? terasa ? aku ke kau? fine , aku pk + mybe kau
xde kedit nak bals kan , k xpe . mybe aku boleh faham , kan kan :') entah la esok mcm mana .


pasal dy ni , kite biakan , and sekarang , pasal sorg ni , aku xtaw la ape salah aku arini .
masalah x abeh abeh datang , mula mula mmbe aku sorg ni , and skrg , dy ni .
balik skola tadi , aku nmpk kau balik dengan mmbe kau , cehh konon2 nak keja la . nak ikut dri 
belakang , last2 korg ilang mana tah , hahaha lawak ok :') balik balik , aku teros call kau , 
tah knape aku kelam nak call kau , rindu kot , HAHAH :') lepas tu adek angkt , cakap kau x balik lagi 
walaupun dy ckp mcm xde perasaan kannnnn , saba jela , then , aku ingt nak tunggu kau , tapi akhirnyaaaa 
aku tertido . seda seda kau bg msg , kauuuu , aku tgk nama kau , laju jaaa aku bkk , tah kenapaa kan .
kau cakap kau baru baik skola , kau nk g siap . g 2syen . okay la , aku tdo balik sampai 630 , yela
sementara nak tnggu kau kan , bila pkul 7 aku cpt2 msg kau , yeaa mmg aku tnya kau , tp aku nak msg kau 
sbnanye :) okay kantoiiiii , hahha , 


lepas tu kite msg la kan , tup tup kau mcm ,,,,, entah la , terasa lagi aku :) semua org nak buat aku kan .
ape salah aku weyh , penat pon , cakap lah awal awal , xperlu lah nak bg msg mnyakit an hati , 
bak kata kau , aku manusia rupanyaaa , patot la ada rasa sakit hati :') terima kasih la ye..
aku pon mcm kau , aku nak org lain happy , tapi tah la , dah la , aku xde mud , sorry ,


bye :') oh ya , tengs untuk harini :') saya penat penat penat penat ! btw , saya tak mnyesal knl korg , 
okbye


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post