S.U.P.E.R.D.E.B.A.B

K . E . M
Friday, 4 May 2012 ? 0 ROTI KOPI ?
assalamualaikum and haiii yu all :D okay , kenapa aku post pasal ni ? err sebab nyaa .
syaidatul dah post dulu , so teringt la nk updte . k merepek -.- korang korang tau aku pegi mana
27 , 28 , 29 and 30 april tu ? yang sampai aku snggup tak balik kampung tu , korang tau aku pegi mna ?
hahh nak habaq maiii , aku pegi kem lee wehhh , dekat mana ? dekat KEM PLKN SENTOSA CHENDERIANG . haa alaa Perkhemahan Kor Kadet Polis Kontingen Perak 2012 tuuu .

sebenarnya , aku tidak dibenarkan pergi kem tu , ade la sebab sebab tertentuuu :D last last aku pergi jugak ,
sebab cikgu pujuk aku ohhh ! kau ade ? takde kan . jadi diammm . cikgu beria pujuk aku suruh pegi sebab tak cukup orang . kesian aku tengoknyaa jadi aku pon pergi laaa . mula mula pergi mcm mintak kaki jaa .
yela terpaksa la katakann . sekolah convent di gabungkan dengan bebudak pusing . jadi la satu iaitu consing . apakah -.- haha .


selamat datangggg :)


mula mula pergi naik van yang mcm nak roboh tuu -,- sumpah aku cakap . serammmm doh nek van tuu .
da la jauhhh tempatnyaa , menakotkannn . sampai sampai ja , ramai budak budak laki . k sopan la semuanya .
korang tau tak tapak perkhemahan kitaorg tu , ya Allah , mau tercabot kaki aku d buatnyeee ,
faham tak dengan nak agkut barang yg berat , dua tiga beg lagiiii . bukit sana , bukit sini , kejap kejap berhenti , amek napassss . k masalah -.-

smpai je dekat ats tu , rasa nak hurayyy hurayy je , then kemah pon da d naik kan , ape lagi kemas kemas barang lah . aku satu kemah dengan syai , eyma , anis , villa . untung laa kemah besooo :)) beg penuh jaa dalam , sebelah kanan kemah syafiqah gn zaida , budak pusing . sebelah kiri kemah husna , amanina , natasha , wawa . sgt osemm .

bnyak laa aktiviti dekat sana , menembak , jalan lasak , rentas halangan , pandu arah . korang tahu aku masuk ape ? k jalan lasak jaa , EMPAT km wohhh . jauh tak ? TAKKK ?! lebih baik kau diamm -,-
mcm nak mati jaa aku gn syai . dy ikut aku je pon , satu tu jela aku masukk , heee ,
mula mula ja rasa tak best . lama lama .. sayang nak tingglkan tempat tu . ulang "SAYANG" nk tgglkn tmpat tuuuu . ni la kem yg pertama aku ikut . sblm ni mna penah .

BATU GAJAH menang satu ja , kawad individu lelaki , tahniah kepada EG , kay tepuk tgn :D
dah la , kome tgk ja gmba tau . heee kbye

k penat jalan gn syai , nak kena jaga dy sebab dy mcm nk dmm time ni

mana aku ? k aku d belakang -.-

malam kebudayaan :)

hai , kami satu kemah 

yg belakang tu suka sebokk =.=
*abaikan muka aku yg mcm !@#$%^ tu

hai saya rinaa , time ni nga bosan  , yg lain sebok
duk latih mnari :D

budak ni fom3 okkk . membe ja pon -.-

dalam trak , sian kau husna . heee :D

dapat benda ni je , jadilah dari takde kannn :)



sgt osem bila dengan mereka 
korang korang , aku sayang korang :*

i love you :)













Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post